Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и британският принц Уилям са въплъщение на идеалното семейство. Двамата са щастливи родители на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.

Преди време отви разкрихме . Малко след това се появи информацията, че .

Неотдавна пък .

Сега обаче мрежата гръмна, заради старото интервю на принца, в което той е бил помолен да коментира раздялата си с Кейт.

Преди сватбата им, както знаете, те се срещнаха дълго време, но през 2007 г. се разделиха мистериозно. Това продължи няколко месеца, но и до ден днешен причината за раздялата им е обвита в мистерия. Какво точно се е случило тогава е неизвестно, но раздялата им очевидно е била много тежка, защото Кейт Мидълтън напусна Англия за известно време.

Онзи ден в мрежата се появи любопитен видеоклип, в който един журналист попитал принц Уилям как вървят нещата с Кейт (а това се случва точно по време на раздялата им).

Каква беше реакцията му? Очевидно е, че е донякъде неудобно и нервно се засмива и се поколебава, а след това започна да отговаря на друг въпрос. Принц Хари, който също е интервюиран, се опита да разсее положението с шега.

„Много добре се опита да се измъкнеш от отговора”, пошегува се той.

„Много дипломатически”, отговори му Уилям.

Видео от този неудобен момент може да видите !

Трябва да отбележим, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не обичат да си спомнят този период на връзката им. Така че, по време на интервюто си след новината за раздялата, двамата изглеждаха винаги много притеснени, когато се стигна до въпроса за тяхната раздяла.

„Не бих казала, че по това време бях щастлива. Всичко това обаче ме направи по-силна. В такива моменти ще научите неща за себе си, които не сте предполагали по-рано. Оценявам този период от живота ми”, признава си Кейт Мидълтън малко след като отново се събраха.

Интересно е, че и до ден днешен нито един от двамата не иска да признае защо са се разделили и чия е била вината. Така, че това си остава мистерия, неразгадана и до днес. / jenata.blitz.bg