Денят ще бъде относително плодотворен за различните представители на зодиакалния знак. Спорове и конфликти може да опитат да спънат част от дейностите ви, но това няма да ви попречи да реализирате намисленото.

ОВЕН
Успех чрез партньорство
На работното място и в къщи сте еднакво ценени и желани.

Възможностите за реализация на целите са най-изразителни на база партньорстство в деловите или в обществените среди. При бизнесмените възникват проблеми относно реализацията на финансовите цели. Късметът на всички е достатъчно силен, но се явяват и затруднения от високостоящи.
ТЕЛЕЦ
Пречки и конфликти
Погрижете се да изчистите възникналите недоразумения между вас и близките ви, за да бъде деня ви хубав. Доста напрегнат ден се оказва вторник за Телците. Служебен успех не липсва в границите професионалните практики, но денят носи конфликти и остри кавги, удари отвън, и непреодолими пречки от влиятелни и високопоставени личности. Възможни са и неочаквани финансови неблагополучия.

БЛИЗНАЦИ
Труден ден
Настроението ви днес е чудесно. Заемате се с различни неща, в които наистина ви бива, а това определя и добрите резултати, които постигате. Тежък ден, характерен с ярка нервност и изразителна нестабилност. Ако решите да действате индивидуално за осъществяване на целите си е съмнително, че ще успеете. Положителните ви възможности се свързват с контактите в обществените среди, и тези с хората от близкия ви кръг.

РАК
Хубави възможности
Без излишно разтакаване се справяте със задачите си. Всяко отлагане би ви си отразило много зле. Вторник е благодатен за контакти  в обществените среди, за преговори и успешна реализация в бизнеса,но обстоятелствата около вас не са съвсем стабилни, а и усилията на мнозина са занижени. Бъдете по-настоятелни и не влизайте в противоречия с околните.

ЛЪВ
Материален успех
Наситената ви делова програма може да промени плановете ви за деня. Благоприятен ден да осъществяване на материални цели и за отстраняване на противоречия или за решаване на важни въпроси.Проблеми може да възникнат в личен план, и то ако ве сте достатъчно настойчиви и търпеливи да действате докрай по целите си, независимо от видимия резултат.

ДЕВА

Избягвайте конфронтирането

В поведението ви личи напредък по отношение начина, по който гледате на чуждите несъвършенства. Успешна реализация на лични и делови цели, но по отношение на деловите, определението не се отнася за онези от знака, пре които отношенията с началник са лоши. Вие трябва много да внимавате и да не се конфронтирате, защото ще последват ярка вражда и проблеми от тази личност.

ВЕЗНИ
Успехи, но за някои проблеми
Покажете се в истинската си светлина, защото определен кръг от хора ви възприемат погрешно. Огромна част от Везните достигат до добри постижения, но за мнозина от бизнеса се очертават проблеми при осъществяване на проектираното. Пречките идват от високопоставена личност, а опитите ви за отстраняването им днес не са препоръчителни, защото може да предизвикат още вреди.

СКОРПИОН
Напрежение и затруднения
Не залагайте на предложения, в които не сте убедени. Скорпионите ще са силно напрегнати пред този ден поради пречките и проблемите, с които някой високостоящ ги „обзавежда”.Въпросът има отношение към финанси. Денят е добър за провеждане преговори и за сключване на сделки. Тук ситуацията определено ще бъде във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ
Проявете настойчивост
Притежавате много достойнства, и с част от тях ще спечелите вниманието и положителното отношение на много хора към вас. Има добри, има и лоши дни, а ако Стрелците държат на успеха си във вторник, следва да положат настойчиви и максимални усилия, за да успеят в постигането на целите си. Стратегията на последователната реализация е вашият печеливш ход.

КОЗИРОГ
Стабилност, но силни ядове
Нагласата ви към предизвикателства и новости ще ви направи съпричастни на интересни събития днес. Делови и финансов успех, лична стабилност, но и много ядове са определящи за Козирозите през този ден. Засягат предимно разговорите по интересуващи ви въпроси, както и сделките, където явно ще има големи лъжи и опити за измама. В личен план неприятностите са предимно любовни.

ВОДОЛЕЙ
Не се отпускайте
Готовността ви за компромиси е налице, но не и за сметка на качеството. Вторник подчертава наличието на две противоположни тенденции при Водолеите. Едната е ярко положителна и носи силен късмет и сполука, а другата е негативна и формира условия за провал в деловия сектор. За да избегнете лошото развитие е необходимо до действате усилено в деловата сфера.

РИБИ
Не хитрувайте
Желанието и амбицията ще ви бъдат от голяма полза днес. Интересно предложение ще ви изненада приятно и ще ви накара да се замислите. Рибите имат един шанс през този ден – са действат последователно, търпеливо и усърдно. Това не означава моментален успех, но пък затова ще е траен. Мнозина са на друго мнение и с други стремежи – да действат хитро и веднага да спечелят.