Отборът на Локомотив Пловдив до 17 години ще има нов старши-треньор през пролетта. Това е станало ясно преди 2-3 дни на родителска среща, на която настоящият наставник Кириякус Георгиу е обявил, че напуска. Днес единствено той липсваше от треньорите в школата на Черно-бялата Коледа, което потвърждава и информацията, че е хвърлил оставка.

Междувременно пред репортер на Glas.bg шефът на школата на Локо Пд Димитър Палазов на въпрос, кой ще е новия наставник на U17, заяви: "Не знам, за какво говорите."

Футболистите от тима също не знаят, кой ще ги води през пролетта. За момента от черно-белия клуб не потвърждават за напускането на Георгиу. Специалистът бе забелязан вчера на Лаута да наблюдава мача на мъжете между Локо Пд и Ботев Вр.

Упорито се носят слухове, че новият наставник на черно-белите е човекът от снимката. Умишлено не разкриваме напълно кой е той, тъй като за момента той е само един от вариантите пред шефовете на Локо Пд.

Междувременно Glas.bg разбра, че в Локо Пд си връща крилото Иво Кръстев. Както преди десетина дни ви информирахме той реши да напусне Ботев Пд, тъй като не получаваше достатъчно минути за изява, заради ротацията на футболисти между U17 и U19 при канарчетата. Кръстев тренира няколко дни с Левски, но там нещата не са се получили и той е посетил Лаута, където са му казали, че са готови да го приемат. Г-н Палазов днес пред репортер на Glas.bg потвърди тази информация.