Диана Вартанян днес официално постави началото на новия си професионален проект в Бургас

Екипът на Vartanyan fashion hair посрещна гостите и представи новия салон


Обградена от най-скъпите на сърцето й хора, тя благодари на Бог, семейството и приятелите си за помощта и подкрепата 




Един от най-известните коафьори в Бургас - Диана Вартанян, днес официално постави началото на новия си професионален проект. Изисканото й бюти студио, превърнало се в емблема на стила в града - Vartanyan fashion hair, бе тържествено открито на нов адрес.

На ул. Цар Симеон № 12, в сградата на Вила "Елена" вече ви очаква екипът професионалисти, на които се доверяват за своята прическа и маникюр най-красивите и представителни дами в Бургас.



Заедно със своите колеги Диана Вартанян посрещна гостите и представи новия салон

Просторен, светъл и подреден с много вкус и любов, новият салон за красота очарова гостите. Всички присъстващи на откриването днес бяха категорични, че Vartanyan fashion hair ще продължи да бъде един от най-престижните в Бургас.


Марина Бошнакова (в ляво) и собственичката на Vartanyan fashion hair. Дългогодишно и неразделно приятелство свързва двете дами

Пред събралите се десетки гости, роднини, колеги и верни клиенти Диана не сдържа емоциите си: „Благодаря на майка си, на моята звездичка на небето и на истинските ми приятели, които бдят над мен и ми помагат когато имам нужда“, развълнувано сподели тя.


Семейството на Диана винаги е до нея и я подкрепя във всяко начинание

Преди 30 години Vartanyan fashion hair отваря за първи път вратите си в хотел „България“. От тогава, до ден днешен оценките за работата на професионалистите в студиото са повече от положителни. Високото мнение на хората за уменията на Диана Вартанян и колегите й се дължи на стилните и винаги актуални решенията при оформянето на прическата на всеки клиент.

С тържествен Водосвет бе поставено новото начало за Vartanyan fashion hair.





Новият салон се намира във Вила Елена на ул. Цар Симеон № 12


В категории: Бургас