Поредната тежка катастрофа стана преди броени минути на опасното бургаско кръстовище между бул. „Сан Стефано” и ул. „Гладстон”, съобщава Флагман.бг.


В инцидента участват два автомобили – Мерцедес А класа и Пежо 206. На място вече е пристигнал полицейски екип, а преди минути линейка е откарала бременна жена, пострадала при катастрофата, разказаха очевидци.

Те уточниха, че Мерцедесът се движел по ул. „Гладстон”, посока Младежкия дом, когато навлизайки в кръстовището отнема предимството на движещото се правомерно Пежо.
По непотвърдена информация водачът на немското возило все още е на място, невредим и разговаря с полицаите.

Катастрофата е сериозна, предницата на френския автомобил буквално е смачкана, като ударът в мерцедесът е бил страничен. Двата автомобила в момента се намират посредата на трасето и движението е затруднено.

Припомняме, че общинският съветник Ивайло Вагенщайн преди по-малко от месец предложи на опасното кръстовище да бъде монтирана светофарна уредба. Идеята му далеч не е лишена от резон, тъй като по думите на хората живеещи в района, участъкът е изключително опасен и буквално инцидентите са ежедневие.