Удар в сърцето на евродалаверата за чиновниците е снощният атентат в Страсбург. Отвъд трагедията на невинните жертви, терорът свали либералните маски и разкри грозното лице на евролицемерието.

От дупките си бяха принудени да изпълзят стотици хрантутници, които от години нищоправят из лъскавите институции срещу солидни заплати в евро, плащани от джоба на данъкоплатците.

Насред Коледния базар в Страсбург се оказа половината политическа клика от центъра на София – евродепутати, преводачи, администратори, юристи, журналисти... Цяла плеяда хрантутници, които от години вегетират на гърба и на родния данъкоплатец.

Кой ли не се изяви почти пиарски във фейсбук, че е оцелял от атентата след луксозния шопинг насред френския град – от Бареков до редови чиновници. Само не стана ясно какво правят там, освен да си снимат селфита, да пият греяно вино и да пълнят дисаги с армагани за коледни подаръци по байганьовски.

Атентатът ги извади от луксозния им тунеядски живот и разкри, че в ЕС е пълно със стотици хиляди паразити, обсадили Страсбург и Брюксел. Депутати и чиновници, съставляващи луксозна номенклатура из евроинституциите, които симулират политическа дейност. Същото е и с журналистите, които са уж пратеници там, а само копират готови бюлетини.  

Още по-скандален сред огромното евролицемерие обаче е двойният стандарт, който за пореден път лъсна след атентата в Страсбург. Терористът, роден във Франция, отдавна бил в списъците с опасни за страната хора, но не е ясно защо не е следен от службите изкъсо. За капак трябвало да го арестуват преди дн за убийство, но и това не успели да направят и така се стига до жестоката трагедия. А и повече от 12 часа след нея уж професионалните антитерористични власти на Франция, не успяват да го открият и заловят.

В същото време тези хора имат наглостта да корят България как се справяме с охрана на страната, да не ни приемат в Шенген и дори да разпространяват фалшиви новини по казуса с убийството на Виктория Маринова от Русе, чийто убиец Северин ние разкрихме за нула време. Докато псевдолибералният модел, лансиран от чиновниците-хрантутници, властва над истината, Европа не я очаква нищо добро.