„Топлофикация Бургас“ ЕАД въведе в експлоатация нова абонатна станция

От Дружеството се надяват в бъдеще да успяват да присъединят и други нови абонатни станции


През изминалите месеци се наблюдава  повишаващ се интерес към централното отопление, тъй като именно този начин на отопление е икономически най-изгоден за потребителите


Изпълнителният директор на „Топлофикация - Бургас“ ЕАД официално съобщи, че в началото на  декември 2018 г. е въведена в експлоатация нова абонатна станция.



„Новата абонатна станция захранва изцяло новопостроена жилищна сграда, която се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене поради близостта на плажа -  жк. Лазур. Към нея присъединихме 15 апартамента, които се явяват изцяло нови абонати за нашето Дружество. През изминалия  месец да присъединихме още една абонатна станция. Към настоящия  момент в Дружеството е постъпило запитване за присъединяване на още една, за която в момента се правят необходимите проверки, в следствие на което до края на месец Декември е възможно и реалното й присъединяване към топлопреносната мрежа”. – информира изпълнителният директор инж. Христин Илиев.

От Дружеството се надяват в бъдеще да успяват да присъединят и други нови абонатни станции, тъй като без съмнение централното отопление предлага редица предимства в сравнение с другите начини на отопление през зимния период. През изминалите месеци се наблюдава  повишаващ се интерес към централното отопление, тъй като именно този начин на отопление е икономически най-изгоден за потребителите, предвид факта, че цената на топлоенергията предлагана от „Топлофикация – Бургас” ЕАД  е една от най-ниските в страната.

В категории: Бургас