Спекулациите покрай бременността на 37-годишната Меган Маркъл продължават с пълна сила, а медиите и обществеността обръщат все по-голямо внимание на херцогинята. През октомври официално бе обявено, че принц Хари и съпругата му чакат бебе. Според изчисленията, първородната им рожба трябва да се появи през пролетта на следващата година.

Нови снимки обаче внесоха обърквания в сметките на експертите. Те са направени пред църквата „Сейнт Лука” в Лондон. Меган и Хари са присъствали на концерт, но си тръгват по-рано през страничния вход.

Херцогинята, както винаги, изглежда перфектно. Тя бе облечена в тъмносиня рокля за бременни на Serephina и палто в същия цвят. Това, което привлича вниманието на всички, бе прекалено големият й корем.

Според официалната информация, новото кралско бебе трябва да се роди през пролетта на следващата година.

Но последните снимки говорят, че американката май ще роди доста по-рано от предвиденото, още в края на месец февруари.

Някои специалисти бързат да уточнят, че всичко е много индивидуално и по няколко снимки не може да се определи кога ще се появи бебето. А не е изключено голямото коремче на Меган да се дължи на факта, че тя и Хари чакат близнаци. Все пак това е един от залозите, който е най-популярен в букмейкърските пунктове във Великобритания. /jenata.blitz.bg