Историята в българския футбол е виждала редица виртуози с топка в крака. Един от днешните магьосници в Първа лига е Тодор Неделев.

„Хубаво е като печелиш дербита, защото трупаш самочувствие. Надявам се да не е прекалено самочувствието. Спечелихме според мен двете най-големи дербита. Всички сме щастливи. Вече мислим за следващия двубой. Според мен закономерно спечелихме мача”, заяви Тодор Неделев за предаването „Преди кръга” по Diema.

„С победите дойде самочувствието в отбора. Играем с настроение. Мисля, че в първите няколко мача не играхме добре, но после направихме добра серия с изключение на мача с Етър. Но поздравявам отбора, че след това спечелихме следващите мачове”, каза Неделев.

„Мисля, че разликата е доста с третия в класирането. Ние играем мач за мач. Имаме цел да играем Лига Европа. Този отбор с още няколко попълнения заслужава да играе в Европа”, заяви още Тодор Неделев, а за красивия си гол срещу Локомотив, сподели:

„Не помня да съм виждал такъв гол. Имам друг гол на Лаута, но с юношите. Съвсем друго е да отбележиш за юношите и за мъжкия отбор.”

За бъдещето си Тодор Неделев коментира: „За ЦСКА имаше от лятото интерес. В момента не съм се свързвал с никой. Мисля за оставащите два мача. Искам да си почина и вече януари, ако има оферти, ще седнем с ръководството на Ботев и ще преценим кое е най- добре за мен. Ако дойде някоя хубава оферта от чужбина мисля, че е време да си замина от Ботев.”

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.