Искате да подобрите сексуалния си живот? То тогава най-важното е да го разнообразявате. Хубаво е да опитвате различни пози или различни варианти на класическите позиции. Важно е и да интимничите извън леглото. Защо не опитате да го направите върху масата, на пода, в кухнята, а защо не и някъде на открито.

Отвече ви разкрихме . Разказахме ви и коя е секс позата,

Днес ще ви разкрием една от любимите пози на нежния пол и как да я направите още по страхотна. Интимните игри с половинката направо ще я побъркат. Просто е нужно да изчетете следващите редове.

Кучешката поза е сред най-харесваните позиции у всички. Изследване показва, че 35% от жените и 30% от мъжете обичат да практикуват най-много нея в спалнята. Дори и да сте професионалист, има още няколко тайни, които нищо чудно да са ви убегнали, но могат да направят интимното преживяване още по-горещо.

Сексологът и експерт в тази област Анабел Кейт разкрива 5 начина как да направите кучешката още по-добре.

Нетипично

 Докато кучешката обикновено се свързва с животинския секс, промяната на стойката на партньорите може да промени и усещането. Анабел съветва: „Опитайте се да я направите в поза лъжичка, докато той ви държи с ръце. Кучешката обикновено се свързва със страстта, но вие опитайте по-романтично и страстно. Легнете и двамата на една страна, вместо да коленичите. Версията с лъжичката ви дава възможност да си шепнете, да и да се целувате по време на проникването”, казва тя.

Работете за оргазъм

Отблъснете желанието да се забавлявате 2-3 минутки преди кулминацията. Опитвайте се максимално дълго да издържите, преди да достигнете края.

Сексоложката съветва: „Накарайте го да започне бавно и внимателно. Кучешката поза дава голяма опора, тъй че отблъскването е доста по-лесно. Хубаво е да започнете с бавни и плитки движения, а с времето те да станат по-дълбоки и страстни”, казва тя.

Не забравяйте за контакт с очите

По  време на кучешката партньорите не са особено свързани емоционално един с друг. Кражбата на погледи обаче помага да се увеличи сексуалното напрежение.

Любовният гуру обяснява: „Един от големите проблеми на тази поза е, че тя не включва зрителен контакт, който може да е ключов елемент при правенето на чувствен секс. Именно той прави обстановката наистина интимна. Само, защото не сте изправени един срещу друг, не значи, че не може да се гледате. Опитайте се да погледнете мъжа си през рамо или пък да използвате огледало – това е едновременно възбуждащо, а и романтично. Нека си признаем, даже малко извратено”, казва тя.

Използвайте секс играчка

Добре е да стимулирате максимално много ерогенни зони у една жена. Това увеличава шансовете й да стигне до оргазъм.

Според Анабел няма нищо по-страхотно от един малък вибратор по време на кучешката, който допълнително да стимулира клитора на жената.

Разнообразие

Не е нужно да правите само и единствено тази поза, защото ви е любима. Добре е да има разнообразие.

„Има толкова много други пози, които може да изпробвате по време на акта, преди да стигнете до кучешката. Не е нужно да започвате моментално с тази позиция. Доказано е, че смяната а различни положения възбуждат допълнително”, споделя сексоложката./jenata.blitz.bg