lamqta.com

Овен 
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. 

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.
 

Близнаци

Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова. Оето сте постигнали в последно време. 
 

Лъв

Напрегнат и сложен ден, буквално изтъкан от неприятни изненади и разочарования, сред които само понякога и случайно ще попадат скромни радости. Старайте се да не се впечатлявате особено от критиката на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите - обръщайте внимание само на това, което Ви е приятно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на подкрепата и разбирането на любимия човек, но в дреболиите няма да имате единодушие, а това понякога ще разваля настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате инициатор на промени, като това се отнася не само за отношенията, а и за Вашия имидж, тъй като резултатите ще се разминават с очакванията.
 

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да бъде лесно да възприеме всичко, което правите и говорите, сериозно. Ако не планирате да използвате своето амплоа на клоун, ще се наложи да бъдете много убедителни, за да избегнете неразбирането. 
 

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.
 

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка 
 

Стрелец

Днешния ден е подходящ за душевно уединение и творческа работа. През деня ще Ви се наложи да преразгледате своите приоритети в отношенията със своя любим човек. За да може те да се развививат и по-нататък , трябва да се намерят компромиси и да се помирите с някои неща. В резултат отношенията ви ще станата по- добри и по- здрави.В работата денят е благоприятен за планиране, но действайте по по-рано направения план 
 

Козирог

Днес ще сте вече на ясно за истинските намерения на Вашия любим човек, относно вашите отношения. Учудващо ще бъде, че по този повод няма да изпитате никакви емоции - нито положителни, нито отрицателни. Всичко ще си остане както до сега, само че ще се добавят някои нови отенъци.
 

Водолей

Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.
 

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито...