В неделя ще сме склонни да решаваме проблеми чрез дипломация и ще сме по-способни да оставим настрана собствените си емоции, за да постигнем мира, който желаем. Тенденцията сега е да се избягват директни конфронтации.

Решенията не идват лесно. Виждането на двете страни на дадена ситуация е основната причина за колебание. Страхът от загуба на одобрение от другите е друг.
ОВЕН

Нервен ден. Владейте се!

Получените добри отзиви, по важни за вас въпроси, ще се отразят положително на самочувствието ви и на бъдещите ви професионални планове. Неделя ще е много нервна за Овните поради остри противоречия с колеги в службата, които при някои ще достигнат до сблъсъци. Мнозина ще се окажат блокирани за реализацията на цел, към която са се устремили.

ТЕЛЕЦ

Напрежение

            Едно пътуване би ви се отразило отпускащо и приятно, но бъдете внимателни при шофиране. Вашата неделя има заряд за по-добро развитие от това на Овните, но възникват ситуации, създаващи проблеми в личен план, които ще взривят нервите на мнозина от зодията. В деловите взаимоотношения избягвайте да диктувате и де се налагате, защото този път не води до сполука.

БЛИЗНАЦИ

Липса на стабилност

            Вдигнете високо глава и не поглеждайте назад. Не тъгувайте по отминали страсти. И при вас ситуацията не е по-различна от условията, характерни за предните два знака. Задават се и благоприятни възможности, но разгръщането им няма да се случи преди края на декември. За момента не може да се каже нищо обнадеждаващо, защото ситуацията е крайно нестабилна.

РАК

Успех

          Наред с текущите си задачи ще продължите да се интересувате по въпросите, които са важни за работата и клиентите ви. Движите се добре, въпреки че условията  като цяло не са достатъчно благоприятни за осезателен напредък. Разчитайте на личния си късмет, владейте се, и работете упорито и последователно. Успехите при този подход винаги са били гарантирани, а и добрият шанс не ви е обърнал гръб.

ЛЪВ

Изключително нервен ден

          Можете да привлечете добрите сили на своя страна, ако излъчвате повече ведрина, чувство за хумор и взаимопомощ. Негативен ден, характерен с коварни взаимоотношения и много нерви. Рецепта за успешна реализация едва ли може да се намери, защото състоянието на Лъвовете е крайно напрегнато и мнозина  не удържат нервите си.

ДЕВА

Ярка нервност

          Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Материалната сполука е сигурна за Девите днес, но трансформира негативните дневни събития, които ще предизвикат куп гневни реакции у представителите на зодията, а последните явно ще са в основата на последвалите бурни и ярки кавги.

ВЕЗНИ

Успех, но се владейте

         Ако сте последователни в действията си ще можете да реализирате намеренията си и то без да изпреварвате събитията. Въпреки, че във финансов аспект може да се сблъскате с проблемни ситуации, неделя е достатъчно благоприятна за вашата лична реализация и за съвършено осъществяване на планирани цели в бизнеса. Хубаво е да държите емоциите под контрол.

СКОРПИОН

Успех и надеждност

            С упоритост и последователност ще отхвърляте една по една задачите си. В личен и делови план неделя е благоприятна и надеждна. Очертават се и негативни акценти свързани с дома при едни от знака, а в други случаи  засягат  контактите в обществените среди, или взаимоотношенията с колеги, но значението им за сполуката ви днес не е съществено.

СТРЕЛЕЦ

Добър късмет

           Възползвайте се от енергетиката, с която е наситен днешния ден и направете нещо значимо. Стрелците биха могли да разчитат на добрия си късмет, който ще ги придружава при осъществяване на деловите цели. Повече напрежение се очертава в бизнеса, но избягвате ли остротата в разговорите, за да не прерастват в кавги, шансът ви за сполука е напълно реален и ще се разгърне.

КОЗИРОГ

Не се конфронтирайте

            Със силен характер и дух, ще съумеете да се възползвате от ситуацията, дори и да са поставени на изпитание нервите ви. Козирозите ще се сблъскат с проблеми в опитите си да разрешат интересуващ ги въпрос. За да успеете е необходимо да потърсите нечия помощ. Решите ли да действате самостоятелно, ще последва раздразнение от неуспеха, което може да се превърне в основа за агресивност и остри кавги.

ВОДОЛЕЙ

Добри възможности, но и проблеми

            Ще запазите дискретност по отношение на информацията, с която разполагате и деликатно ще останете на втори план. Възможностите за умели практически действия и подчертаното присъствие на късмета са характерни за Водолеите в неделя, но в същата степен са валидни и проблемите от социално естество, свързани в един случаи със здравето, а в други с непочтеността  на околните.

РИБИ

Внимавайте!

            Може би гледате твърде мнително на човек около вас и това ви създава излишни проблеми. По-изразителното напрежение за Рибите, днес се свързва с реализацията на деловите цели в службата и бизнеса. Имате шанса да се освободите от затруднения или проблеми. Мнозина от зодията са доста открити и директни, което може да ви навреди.