Отборът на Ботев Враца приема Берое днес от 15 часа на стадион “Христо Ботев” в опит да си отмъсти за загубата с 0:4 в Стара Загора в началото на сезона. Това беше най-тежката загуба на врачани през сезона, които са във възходяща форма, а звездата на тима Валери Божинов не спира да бележи. В предишния кръг Ботев отстъпи с 1:2 пред Етър Велико Търново, докато Берое записа две поредни загуби и вече изостава на осем точки от третия Левски.
Треньорът на Ботев Сашо Ангелов ще трябва да прекроява халфовата линия заради контузии на Даниел Гаджев и Георги Вълчев. В състава се завръщат обаче капитанът Ивайло Михайлов и Йордан Апостолов. До последно Ангелов ще умува и за позицията на левия бек, тъй като Венцислав Керчев получи червен картон срещу Етър, а Атанас Фиданин е контузен. Атаката най-вероятно ще води Валери Божинов, но е възможно на върха да застане от първата минута и Валери Домовчийски.
Треньорът на Берое Александър Томаш има сериозни проблеми с окомплектоването на състава. Мартин Райнов се завръща в групата, но Владимир Гаджев получи контузия на последното занимание преди срещата и отпадна от групата. Мешка е наказан, а освен това Георги Ангелов и Ерол Алкан са трайно контузени. В групата за двубоя отново са юношите на клуба от отбора до 17 г. Никола Маринов и Стоян Иванов от тима до 19 г. Берое заема 5-та позиция с актив от 30 т., а домакините от Враца са 8-ми с 24.

Вероятни състави:
Ботев Враца: Костов, Васев, Иванов, Гаджалов, Миланов, Михайлов, Апостолов, Генов, Стоев, Ненов, Божинов.
Берое: Перниш, Леони, Хаджиев, Бандаловски, Желев, Райнов, Цветков, Бригидо, Цонев, Вандерсон, Камбуров.

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК