Скъпи деца и Вие, техните родители,

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ Ви напомня за Детската Бултра Коледа, която организираме. Събитието ще се проведе на 08.12.2018 от 12:00ч. в ресторант „Алианс“ (ул. „Самара“ 13, 4003 Кършияка, Пловдив). Всички деца и техните родители са добре дошли, за да прекараме няколко часа изпълнени с жълто-черни емоции. Поканили сме част от футболистите на Ботев Пловдив, а именно Лъчо Балтанов, Тошко Неделев, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Станислав Шопов и Иван Василев, както и хора, пряко свързани с историята на Ботев Пловдив, които да разкажат много любопитни истории от близкото и далечното минало. Николай Киров и Иван Кочев също ще присъстват. Всички деца ще получат символични подаръци от нас, а също така ще имат възможността да получат автографи от своите любимци. Осигурили сме и храна и напитки, с които децата да се подкрепят.

Да повторим, 08.12.2018 от 12:00ч. в ресторант „Алианс“, поканени са всички деца и техните родители, които искат да се докоснат до жълто-черната магия Никакви предварителни записвания не са нужни, заповядайте на място!

Очакваме Ви!

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.