Едни от най-разпознаваемите и посещавани заведение в Пловдив грабнаха призовете на престижния конкурс на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Тази година веригата обекти на IPSpecial group отново заеха златната стълбица в няколко основни категории в надпреварата. За най-добър клубен ресторант на 2018 година бе определен "Хемингуей". В категория "Най-добър класически ресторант на годината" първото място бе завоювано от "Мемори". Сладкарници "Долче фелини" станаха "Най-добра верига на 2018".

Артистичната къща за гости "8 1/2" безапелационно бе обявена за "Най-добра бутикова къща на годината".

След тържествената церемония по връчване на наградите в хотел "Балкан" в столицата, собственикът на IPSpecial group Иво Проданов благодари за призовете и посвети наградата на екипа зад него, който неуморно се труди за безупречни резултати.

"Вече 2 години имам свободата да развивам идеите си и да творя в ресторант „Мемори“. Искам да благодаря на целия екип за положените усилия, които не са малко, както и затова, че успяхме заедно да стигнем до тук. Тази награда е за всички вас колеги. Благодаря ви“, изрази признателност и гордост Иво Проданов.