Берое U15 завърши 0:0 с Етър в последния си мач от есенния полусезон в Елитната група. Двубоят се игра на изкуствения терен над стадион "Берое". Момчетата на Радостин Александров имаха превъзходство през по-голямата част на двубоя. Старозагорци удариха три греди, създадоха 3-4 чисти голови положения, които вратаря на Етър спаси и поне още толкова, които преминаха на сантиметри от вратата.

По няколко пропускаха направиха Красимир Тодоров, Йордан Желев, Димитър Иванов, Метин Халил и други. Гостите не успяха да отправят дори удар към вратата. "Момчетата се изправиха срещу отбор, който предпочете само да се брани и въпреки това създадохме над 10 положения. Тяхното непримиримо желание и надмощие бе неоспоримо.

Имаше играчи, които не бяха спокойни и лесно бъркаха в определени ситуации, но като цяло отбора търсеше победата буквално до последната секунда.
Радвам се, че всички отбори се съобразяват по този начин с нас и макар и 0:0 успяваме да създадем толкова положения. Гордея се с цялостното представяне на момчетата. В много мачове не получихме резултата, който заслужавахме с играта си, но въпреки това не спряха да вярват в себе си и да търсят повече. 
Загубихме доста точки, но научихме ценни уроци -те са по-важни занапред в развитието им. Все пак сме в Топ 4 и смятам, че това е напълно оправдано и е най-малкото което заслужават тези момчета", заяви след срещата наставникът на Берое Радостин Александров. 

Берое U15 приключва есенния полусезон на 4-о място в класирането, старозагорци имат 26 точки, с една по-малко от третия Черно море.