В чест на юбилея на принц Чарлз, на страницата на двореца в Кенсингтън бе публикувана семейна снимка на кралското семейство. Внимателни фенове обаче забелязаха нещо доста странно на нея и веднага започнаха да коментират бурно кадъра в социалната мрежа.

Към днешна дата обаче сме решили да ви разкрием за една нейна постъпка, която бе неочаквана и буквално шокира доста от феновете на кралското семейство. Това, което е сторила Кейт е свързано не с кого да е, а именно с принцеса Даяна. 

Всъщност това не е първата подобна дързост на съпругата на принц Уилям. Оказва се, че херцогинята на Кеймбридж си позволява доста волности, а дали ще срещне скоро яростта на кралица Елизабет II, предстои да разберем.

Няма да ви караме да чакате повече, а ще ви споделим какво е направила Мидълтън. Тя е решила да копира ранна визия на принцеса Даяна. От публикувания кадър ясно се вижда, че херцогинята си е поръчала рокля, като тази на покойната майка на принцовете Уилям и Хари – а именно синя, на бели точки и с якичка.

Фенове обаче моментално разкриха от къде е черпила вдъхновение Кейт.

Преди време пък тя бе взела бижута на принцеса Даяна, включително и диаментен годежен пръстен и скъпоценна диадема, които пък бяха забранени за носене на Меган Маркъл./jenata.blitz.bg