Днес отново Пловдив въстава! Протестиращите и тази неделя ще излязат по главни булеварди в града, за да изкажат недоволството си. Първоначално то бе породено от цените на горивата, но впоследствие прерасна до протести срещу цялостния начин на живот у нас.   

Във връзка с постъпило уведомление от Община Пловдив за организирани протестни действия в града в неделя, за времето от 8.00 ч. до 13.30 ч., са възможни затруднения в движението по маршрута бул. "България" - бул. "Васил Априлов" - бул. "Шести септември" - бул. "Източен" - бул. "Христо Ботев" - ул. "Авксентий Велешки" - бул. "Иван Вазов". Впоследствие протестиращите ще се отправят към сградата на Община Пловдив. От там те ще потеглят за столицата, където ще се стичат и хора от другите населени места.

За недопускане на допълнителни затруднения и гарантиране безопасността на движението водачите на МПС се призовават да избират обходни маршрути в посочения времеви интервал, да се движат с повишено внимание и да се съобразяват с разпорежданията на полицейските служители при въвеждане на временната организация на движението, уведомяват от полицията.

Началната точка на протеста отново е паркинга на бившия магазин Практикер на булевард „България”, като за час на стартиране на шествието е обявен 9:30 часа.