Любовта накара певицата Татяна да се премести да живее в София. Тя се сбогува с живота си в провинцията и отскоро е новодомка в столицата.

Най-секси певицата се нанесе в един от най-скъпите и модерни комплекси в елитен столичен квартал. Оказа се, че тази крачка е обмисляна дълго време, просто сега е назрял моментът да бъде реализирана. Причината да стане софиянка е наличието на нова любов, която я окриля и я кара да цъфти.

На последното си селфи в "Инстаграм" пайнерката е с ярка и много стилна червена рокля, което е знак, че е влюбена, тъй като надписът към фотоса гласи:

„Жената е емоционално същество! Тя е с този, който ще я направи винаги неотразима и влюбена. И ще бъде там, където сърцето и очите горят, за да са заедно“.

По всичко личи че Татяна е намерила любовта, а това определено си личи и в проектите й през 2018. Съвсем скоро се очаква най-новият и хит, дело на композитора Оцко. Това ще е осма поред песен за Татяна за 2018 г. Феновете и пък коментираха че не престава да хубавее и ако има любов нека е завинаги!