Истински любовен дуел се заформя за сърцето на 14-годишната Сузанита.

Бившият на малолетната лолитка  е вдигнал мерника на Жоро Италианеца от сериала „София ден и нощ“, за когото упорито се говори, че е заедно със Сузи. За Жоро Раденков последно се говореше, че е забил колежката си от сапунката Теди Цветкова, а преди това имаше вземане-даване с другата си екранна партньорка Калина Кузманова.

Охранителят Сашо Лудия е бесен на актьора, който се хвали за подвизите си с певицата пред приятели. Въпреки заканите бившия на Сузанита може да има сериозни проблеми с Италианеца, който е не-по малък здравеняк от него.

Сузанита се раздели със Сашо с грандиозен скандал, обвинявайки го, че я тормози  и дори удря. Щерката на Орхан Мурад разкри, че покрай добилият покрай нея известност гард започнал да залита по други момичета, пише „България Днес“.

Явно връзката на Сузанита и Италианеца още е в розов период и Сузи няма търпение да награби новото си гадже веднага щом се върне от Италия, където бе заточена от родителите си след скандалите със Сашо. Сузанита  разкрива, че той не спира да й звъни по телефона и да я притеснява, надявайки се да си я върне.