Всеки от нас е уникален по свой собствен специален начин. Това, което мислиш, че е важно в даден партньор, за друг може изобщо да не е.

 

Месецът, който сме родени разкрива много за нас и за това, което смятаме за важно за другите. Когато става дума за сродни души, нито една дефиниция не е "правилната". Сродната душа е каквато искаш да бъде. Тя ще бъде в състояние да ти предостави точно това, от което се нуждаеш в живота си и в зависимост от месеца, в който си родена, това би могло да бъде всичко от комфорт до приключение и всичко между тях.

Разбери още сега каква ще бъде тя. Сродните души са много повече от това, което повечето хора са склонни да вярват!

Януари

Сродната ти ще те научи да бъдеш търпелива и да разширяваш хоризонтите си. Тя ще бъде точно толкова спонтанна и иновативна, колкото си и ти, но все пак и стъпила на земята. И двамата ще може да покажете най-доброто от себе си.

Февруари

Сродната ти душа ще бъде някой, на когото наистина можеш да се довериш. Никога няма да наруши някое от обещанията си и винаги ще те кара да се чувстваш обичана. С този човек най-накрая ще се почувстваш свободна да изразяваш себе си и да се отвориш, за да направиш промените, които трябва. Сродната ти душа е човекът, който изважда най-доброто от теб.

Март

Сродната ти душа ще бъде някой, с когото можеш да бъдеш сама и все пак се чувстваш напълно комфортно. Тя ще бъде романтична и ще обича всички неща в вас, за разлика от другите. Ще ти помогне да изживееш мечтите си по някои от най-неочакваните начини. Винаги ще се чувстваш така, сякаш този човек наистина те разбира.

Април

Сродната ти душа ще те научи да бъдеш малко по-дръзка и да покажеш страна от себе си, която искаш да развиеш. Тя ще бъде до теб дори и в най-лошите ти моменти, което не можеш да кажеш за повечето хора около теб. Този човек е точно толкова стъпил на земята, колкото си и ти и наистина те мотивира.

Май

Сродната ти душа е също толкова забавна и обичаща свободата, колкото и ти, но ще те накара да искаш да бъдеш обвързана. Ще премахне напрежението и безпокойството от живота ти, с които се бориш от години. Всичко ще започне да придобива смисъл, след като този човек влезе в живота ти.

Юни

Сродната ти ще бъде толкова добра в комуникацията, колкото и ти. Двамата ще може да говорите помежду си за всичко. Ще ти донесе стабилността, от която се нуждаеш в живота си, и ще те накара да се почувстваш наистина готова да се движиш напред. С този човек до себе си най-накрая ще можеш да се отдадеш на ентусиазма си.

Юли

Сродната ти душа ще обича толкова дълбоко, колкото и ти. Ще има чувствително сърце, но не и такъв външен вид. Този човек ще ти докаже, че останалата част от света няма значение. Ще ти покаже страна от теб, която не виждаш често и най-накрая ще те накара да се съмняваш в другите.

Август

Сродната ти душа ще бъде мила и пряма. Ще те накара да се почувстваш готова да покажеш лоялността си към някой друг. Този човек ще те развеселява, без значение с какво те сблъсква животът ти.

Септември

Сродната ти душа ще успее да те успокои, когато си развълнувана. Имаш нужда от човек в живота си, който те кара да се чувстваш като единствения човек в света. Винаги ще казва това, което мисли и никога няма да захаросва нещата. Може да се довериш на този човек и това е едно от многото неща, които те привличат в него.

Октомври

Сродната ти душа ще ти помогне да направиш някои от най-трудните решения в живота си. Ще ти покаже, че в света не е най-важното какво имаш или кого познаваш и наистина ще ти помогне да стъпиш на земята в много отношения. Този човек ще бъде също толкова очарователен, колкото и ти и наистина ще се влюбиш лудо.

Ноември

Сродната ти душа ще донесе баланс в живота ти. Ще бъде много смел и ще те направи още по-зряла и мъдра. Ще научаваш нещо от него всеки ден.

Декември

Сродната ти душа няма да те напусне, колкото и пъти да го отблъскваш. Ще ти покаже, че бягането невинаги е отговор и ще ти донесе оптимизъм, който ти е липсвал за известно време. Всичко ще бъде по-добре с този човек около теб.