Едва ли има жена, че и мъж, които да не са изгубвали ума и дума от секси моделките на известната марка за бельо Victoria's Secret. Ангелите на Виктория са емблема за красота, сексапил, чар и какво ли още не.

Кофти в цялата ситуация е, че не всяка нормална жена изглежда като моделките на Victoria's Secret. Именно заради това често пъти дамите изпадат в депресия или омраза към собственото си тяло.

Напоследък все повече хора започнаха да нападат моделките на Victoria's Secret, че и самата компания. А една от причините е именно, че всички жени, които дефилират в грандиозното шоу са все прекалено слаби и няма по-пухкави дами.

От Victoria's Secret излязоха със скандално оправдание защо не използват дебелички моделки. Не само това. Те стигнаха до там да заговорят и за транссексуални модели. 

„Да, ние не използваме услугите на дебелички моделки. Но за това си има съвсем логично обяснение”, заяви главният маркетинг директор на Victoria's Secret Ед Разек.

По думите му всичко това се дължи на факта, че няма интерес към пухкавите дами.

„Преди години бяхме взели по-дебелички жени, които да дефилират с бельото ни. Нямаше никакъв интерес към това”, призна Ед Разек.

Той поясни, че по същата причина не използват и за транссексуални модели: „Никои не иска да гледа такива неща и хора”.

Главният маркетинг директор на Victoria's Secret разкри една голяма мистерия, свързана с марката. А именно защо моделите бельо, които произвеждат са в по-малки размери, а няма такива са по-едри дами.

„И тук причината е проста и банална. Просто изглежда, че по-дебелите жени не проявяват интерес към нашите продукти. Точно затова и не произвеждаме по-големи размери от бельото, което предлагаме”, сподели главният маркетинг директор на Victoria's Secret.

А сега ви предлагаме да видите и как мина последното ревю на Ангелите на Виктория. / jenata.blitz.bg