В събота по обед ще се изиграят два много здрави мача между юношите на Ботев Пловдив и ЦСКА - София. Двубоите са от 11 кръг в Елитните до 15 и 17 години. И двата мача ще можете да следите с LIVESCORE в платформата GlasTV на адрес www.glastv.glas.bg.

Юношите на Ботев до 15 години са на трето място в класирането, а червените делят първата позиция с Левски, като дваа столични градна имат едва 1 точка аванс пред пловдивчани. Интересен факт е, че канарчетата от 10 дни са без изгонената си звезда Иван Аврамов, който пък започна тренировки именно с армейците и се очаква от пролетта официално да заиграе с червения екип.
КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА и РЕЗУЛТАТИ от Елитната до 15г. можете да следите на glastv.glas.bg
За да следите двубоя кликне върху снимката:

Обратна е ситуацията в Елитната до 17 години. Там жълто-черните са лидери в класирането, а ЦСКА са преследвачът. Червените са на 2 точки от лидера Ботев, като пловдивчани са и с мач по-малко. Очкава се на рапзоложение на Пепо Пенчев да са родените 2002-а година Слави Шопов, Казаков и Работов, които по принцип играят за U19. Както е известо в Елитната до 19 години има почивка до 24 ноември, когато момчетата на Стефан Стоянов ще посрещнат Дунав Русе.
КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА и РЕЗУЛТАТИ от Елитната до 17г. можете да следите на glastv.glas.bg
За да следите този мачи кликнете върху снимката:

Припомняме ви, да посещавате редовно и нашата нова платформа www.glastv.glas.bg където ще можете да откриете всички резултати от кръга в Елитната до 19г., Елитната до 17г. и Елитната до 15 г. Това е сайтът, който мигновено след края на мачовете обновява своето Класиране в U19, U17 и U15. Освен това можете да видите програмите за предстоящите кръгове в Елитните до 19, 17 и 15 години, както и да намерите предстоящи живи предавания и записи от мачовете сортирани по възрасти (Елитната до 19 г., Елитната до 17 г. Елитната до 15 г.). В www.glastv.glas.bg лесно ще разберете, кои мачове предстои да излъчим НА ЖИВО, като посетите секцията ПРОГРАМА НА GlasTV.