Бившата моделка Емили Нолан реши да сподели необикновената си история. Когато била на 23 годни тя имала няколкогодишна връзка. Приятелят й обаче постоянно й набивал комплекси, че гърдите й не са достатъчно големи, стегнати и красиви.

„От шестнайсетгодишна бях моделка. Харесвах тялото си, харесвах и формите ми, но той ми каза, че „всички красиви жени имат големи цици”. Затова ми каза да си сложа силикон в гърдите. Послушах го, защото започнах да му вярвам, че не съм достатъчно красива нищо, че съм моделка”, спомня си Емили, която живее във Вашингтон.

Размерът сутиен, които Емили носила преди операцията бил 36B. След като си сложила огромните силиконови импланти в гърдите тя започнала да носи сутиен номер 36DD.

„Беше кошмарно. Тежеше ми ужасно много. Започнах да изпитвам болки в гърдите и гърба. Не само това. Всеки път щом повдигах ръце – я за прегърна нарцистичния ми приятел, я за да се облека или да направя някое упражнение чувах как имплантите в мен се движат. Те дори издаваха звук”, спомня си Емили.

И сякаш това не било достатъчно, ами и Емили видяла нещо шокиращо от долната страна на едната си гърда. То било точно на мястото, където лекарите срязали гърдата й, за да вкарат силиконовите импланти.

Оказа се, че шефът на Емили не бил напълно зашит. 

„Имах дупка. Дупка в гърдата. Бе кошмарно. Лекарите и скапаният ми приятел се опитваха да ме убедят, че е нормално. Било нормално и да ги усещам как се движат в мен и да издават шум. Естествено било и да изпитвам болки. Не им вярвах. Казах на приятел ми, че искам да ги сваля, а той ми каза, че ако пак имам малки гърди ще ме зареже. Тогава установих, че той е голям идиот, който не обича мен, а гледа само какво тяло имам. И аз бях идиотка, за това, че му се вързах. Зарязах го и отидох да махна имплантите. Лекарите ми казаха, че съм получила инфекция, която, ако не съм се решила сега да се оперирам е можело да се окаже фатална.. Махнах силикона и се почувствах като преродена. Това бях аз. Истинската аз. Без фалш”, споделя Емили.

Няколко години след това моделката вече възвърнала естествената красота на бюста си. И не само това. Тя намерила истинската любов. Омъжила се за мъжа, който я харесвал точно такава, каквато е. 

Днес вече на 32 години Емили и мъжът й се радват на малкия им син Оливър. 

„Мога да го кърмя. Гърдите ми са естествени – няма болка, няма некомфорт и нямам съмнения в красотата си и че мъжът ми ме харесва точно такива, каквато съм. Мили дами, никога не позволявайте на някой да ви казва, че не сте красиви и че трябва да се промените, ако искате да сте с него вие сте красиви точно такива, каквито сте и правилният мъж ще ви обича заради и въпреки всичките ви несъвършенства. Вярвайте в себе си и не позволявайте на никого да ви налага изкуствени комплекси”, завява Емили. / jenata.blitz.bg