Локомотив Пловдив скоро ще се сдобие с нов сайт, научи PlovdivDerby.com. Той ще бъде значително по-богат като съдържание от настоящия. Новата визия ще разполага със секции за мъжкия отбор, ръководството, стадиона и бъдещата спортна база, за която Локо Пд се бори за концесия.

В новата визия на сайта, всеки футболист ще има собствена страница, която ще съдържа неговата статистика от официалните мачове. Подробно и детайлно класиране, часовник, който ще отброява минутите до следващия мач на черно-белите и пълна програма на представителния отбор също ще бъдат част от новата визия на официалният сайт.

Огромно място е отделено и за школата на Локо Пд. Всеки треньор ще има собствен профил в новата платформа, като същото се отнася и за всеки отбор. Новините за даден набор ще бъдат лесно откривани в отделни секции. Предвидени са място за галерии и видео матерали.

В специална секция пък ще бъде поместена историята на Локомотив Пловдив, както и такава ще има за феновете на тима.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.