Megami Club Plovdiv има перфектен план за новата седмица. Богинята на нощния живот е измислила всичко, доверете й се. И не забравяйте, че през целия месец ноември, всяка нощ до 00:00 часа входът ще е свободен за всеки гост. Поводът за това е първият рожден ден на заведението, което постави нови правила в нощния живот на България.
 

Заповядайте в сряда на лайв нощта с Анелия. Звездата, чиито последен клип към песента "Просяци", се спряга за един от най-скъпоструващите проекти, правени от роден изпълнител. Не пропускайте звезднoто гостуване на певицата.
 
Тони Стораро в четвъртък вечер ще ви накара да се отпуснете под звуците на най-големите му хитове. Човекът-глас има много богат репертоар и знаете, че ще се постарае да ви зарадва с възможно най-много песни. Заповядайте на партито!
 
Поп-фолк бижуто Алисия ще е сред прекрасната публика в Megami Club Plovdiv в петък. Гостуванията й се отличават с много силната връзка между певицата и почитателите й. Алисия е изпълнител, който изключително много уважава своите фенове и не се притеснява да показва това си отношение на срещите си на живо с тях. Не пропускайте купона със звездата!
 
В събота вечер балет Megami е подготовил зрелищен "No Limit" тематичен спектакъл, който ще ви остави без думи от удивление. Обещаваме!