Тази седмица в Елитните до 15 и 17 години има междинен кръг. Той ще се проведе в сряда /07.11/. В програмата на GlasTV попадат мачовете на Ботев Пд и при двете възрасти.

От 12 часа отборът на Ботев U15 приема на базата в Коматево тима на Добруджа. С този мач ще открием програмата ни за тази седмица.

 

В 14:00 часа, отново в сряда, ще излъчим двубоя на лидера в класирането на U17 Ботев срещу Монтана. Канарчетата до този момент имат 9 от 9 победи и срещу гостите си от северозапада ще търсят десетия си успех.

 

В събота на 10.11 има два изключително интересни двубоя. В U17 Ботев Пловдив гостува на преследвача си ЦСКА-София, а третия във временното класиране U15 тим на Георги Онов също ще мери сили с Армейците, които са на първото място. В академията на червените обаче има взето решение мачове на живо да се излъчват единствено на отбора до 19 години. GlasTV ще проведе разговори с отговорните фактори в школата на ЦСКА и ако получи разрешение ще излъчим и тези две срещи.

Припомняме ви, че на новата ни платформа на адрес www.glastv.glas.bg можете да следите актуални класирания, резултати и програми от трите Елитни групи. Освен това там лесно можете да откриете и програмата за живите предавания на GlasTV.