Ботев гостува на Витоша Бистрица в среща от 9-ия кръг на U17. Двубоят е в събота от 14:00ч. на стадион „Летище“ в столицата и ще бъде предаван в Youtube канала GlasTV.

„Канарчетата“ влизат като абсолютни фаворити в срещата. Момчетата на Пепо Пенчев записаха седем победи в седемте си мача преди прекъсването за националния отбор.

КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА и РЕЗУЛТАТИ от Елитната до 17г. можете да следите на glastv.glas.bg

Мачът с тима от Бистрица слага край на по-леките сблъсъци за пловдивчани. От следващата седмица, само в рамките на месец, ботевистите ще играят с ЦСКА-София, Левски, Лудогорец и Черно море. Отборът на Витоша се намира на 11-то място в класирането. „Канарчетата“ обаче трябва да са изключително внимателни, тъй като „бистришките тигри“ само преди два кръга взеха точка от Лудогорец насред Разград.

През изминалия сезон в U17 Ботев загуби точки само и единствено в първия мач след прекъсване за националните отбори. Дали това ще продължи и през този сезон или „жълто-черните“ ще вземат трите точки от столицата ще разберете само в ефира на GlasTV.

 

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.