7 мача за 4 дни ще излъчи НА ЖИВО GlasTV. От вчера на разположение на нашите читатели и зрители е видео-платформата www.glastv.glas.bg. Тя бе създадена за улеснение на всички, които гледат излъчваните от нас мачове. В нея лесно ще можете да откриете, кои мачове предстоят в нашия ефир, както и да следите резултатите и класиранията от трите елитни юношески групи.

Живите предавания на Glas.bg тази седмица ще стартират в сряда /31.10/ с двубоя за Купата на БФС при набор 2001 между Ботев Пловдив и Витоша Бистрица. Срещата е насрочена за 11:30 часа.

От 14:00 часа на базата в Коматево ще започне срещата от същия турнир, но при набор 2003, в която ще изправят отборите на Ботев и Етър.

По същото време в Марково ще бъде даден началния съдийски сигнал на двубоя между Сокол и Беоре при набор 2001.

За десерт в изпълнената с футбол сряда ще излъчим от 18:00 часа на живо пресконференцията на Георги Самуилов.

В четвъртък /01.11/ от 14:00 часа пък е двубоят между Ботев и Берое за Купата на БФС при набор 2005.

В петък /02.11/ се завръщат мачовете от Елитните първенства. Старт ще дадат срещи на Локо Пд със Славия в Елитните до 15 и 17 години.

В събота /03.11/ Витоша Бистрица приема лидера в Елитната до 17 г. Ботев Пловдив от 14:00 часа.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.