След умерените фенове обединени в КПБП, сега и фракциите на привържениците на Ботев от Бултрас, призоваха за подкрепа. Ето какво съобщение публикуваха бултрасите на официалния си сайт:

Във вторник (23.10) от 14:00 часа, многократните шампиони от Набор 2001 се изправят срещу Левски за Купата. Първият мач в София завърши 1:1.

Тази година носителят на Купата при Старша възраст ще участва в младежката шампионска лига. Това е голям успех за всеки един футболист и клуб, и възможност да се срещнат с най-добрите от връстниците си от цяла Европа. Съвсем реално е в Пловдив да дойдат отбори от ранга на Барселона, Байерн и Ливърпул!

За пореден път от БФС и Националният отбор се опитват да подлеят вода на "жълто-черните", като направиха "обединение" и отказаха на няколко пъти на нашите отлагане на така важната среща. Това означава, че пловдивчани ще излязат без 9-мата си национали срещу страхливите си връстници от Левски София. Това прави задачата на нашите момчета много трудна, защото трябва да бием отбора на Даниел Боримиров без Крис, Слави и още от най-големите ни таланти.

Затова е добре да подкрепим момчетата въпреки неудобния ден и час за всички нас!

Ботев Пловдив - Левски София

  • Дата - 23.10.2018
  • Час - 14:00 часа
  • Място - Клубната база