Ботев понесе нов много тежък удар преди реванша за Купата при набор 2001 с Левски, научи Glas.BG. След като вчера "канарчетата" получиха отказ от БФС за отлагане на мача заради деветимата си национали, днес "жълто-черните" отнесоха нов тежък шамар от столицата.

От "жълто-черния" клуб са се свързали с националния селекционер на формацията от набор 2000 Ангел Стойков с молба да пусне Крис Добрев за мача с Левски. Пловдивчани обаче са получили категоричен отказ от бургазлията и няма да могат да разчитат на един от най-големите си таланти.

По този начин Стефан Стоянов няма да може да разчита на редица от основните си играчи за един от най-важните мачове за сезона. Само за няколко дни "канарчетата" получиха последователно червен сигнал от националните селекционери Ангел Стойков и Марчо Дафчев, както и от БФС.

Припомняме, че носителят на Купата през този сезон ще получи право на участие в младежката шампионска лига през следващото лято. Реваншът между Ботев и Левски е на 23.10 от 14:00ч. на базата в "Коматево", а в първия мач двата тима завършиха наравно 1:1.