Иновативен клуб с две партита в една вечер отваря в Пловдив

Иновативен клуб с две партита в една вечер отваря в Пловдив

Иновативен клуб с две напълно различни партита в една вечер ще отвори врати в Пловдив този месец. "Onyx Club" ще бъде локализиран на бул. „Санкт Петербург“ 131 , на мястото на затворенoто заведение "Bedroom". 

Името на дискотеката идва от полускъпоценният камък оникс, и подобно на неговите свойства ще действа магично на всички свои гости, като се предполага, че ще се превърне в най-горещата точка за любителите на нощните забавления.

Заведението ще постави ръка върху пулса на нощния живот в града на седемте тепета, задоволявайки многообразието от вкусове на публиката от понеделник до събота в цели шест тематични дни от седмицата.

В момента, в сградата тече денонощен ремонт, като визията на фасадата и на вътрешността на бара коренно се променя.

Скъпоценният камък в короната на пловдивските заведения "Onyx Club" ще заложи на доказаната формула и ще предложи на клиентите си световна класа – стилен и модерен интериор, впечатляващи визуални и светлинни ефекти, любими фолк изпълнители, безупречно обслужване и шоу програма, включваща балет, акробатика и пърформанс артисти.

"Onyx Club" е със сериозна заявка към любителите на нощни приключения и ще изкуши пловдивчани с нещо невиждано в Пловдив до момента - парти след партито!

Доброто настроение и купонът сякаш ще се повишават с всяка изминала минута и точно в 03:00 мощен звуков сигнал ще дава нов старт на вечерта с изразено афтърпарти.  

Магията на оникса ще обиколи цялото заведение и ще събуди във вас чувството, че сте на друго място, в друго време. Невиждано до сега в града на седемте тепета, заведението ще смени изцяло своя облик - нов изпълнител ще излезе излезе под светлините на прожекторите, докато огнени факли допълнително нагорещяват обстановката, а за доброто настроение на всички гости ще се погрижи нов диджей, който ще застане зад пулта. 

И не се стряскайте, ако не познаете своя барман или сервитьорка, защото всички те ще сменят изцяло стайлинга си и ще внесат свежест на тепърва започналата вечер.

Затова, ако спонтанно сте решили, че ви се излиза или просто искате да смените обстановката, защото ви е станало скучно - официалното афтърпарти на Пловдив в "Onyx Club" е Вашето място за забавление. Там ще ви посрещнат така, както никъде другаде, а големият купон ще продължава до 9 часа сутринта.

Специални промоции на качествени напитки ще има през цялата седмица, а с първокласно обслужване ще бъдат обгрижвани всички посетители на най-новото заведение в Пловдив.

И тъй като за комфорта на всички клиенти трябва да се грижи качествен и професионален персонал, вратите на "Onyx Club" все още са отворени за тези от вас, които искат да станат част от екипа на бляскавия клуб и обичат сладостта на нощния живот. 

"Onyx Club" поставя началото на поп-фолк революция в нощния живот на Пловдив! Coming soon...

Напишете коментар
captcha

Виж още

Децата на Спартак набор 2007 победиха Хебър Пазарджик с 5:0. Проверката се игра
Девойките на ЖФК Пълдин до 15 години завършиха на трето място в България.
Берое 2011 записа победа в първия си мач в потока за разпределение на местата
Берое 2011 завърши на 6-о място в своята възрастова група на турнира "Джуниърс
Всички гарнитури на Спартак Пловдив излязоха в заслужена почивка, но за
Трета поредна победа за Берое 2011 на турнира "Джуниърс Къп", който се провежда