Ботев приема Локомотив в дербито от 2-ия кръг за Купата при набор 2003. Двубоят е на 19.09 от 12:30ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV.

Винаги пловдивското дерби е носело емоции и страст, без значение от възрастта на съперниците. И този сблъсъкът няма да е с по-малък заряд. Причината се крие в това, че победителят от мача ще продължи директно към осминафиналите, докато този, който загуби, ще трябва да изиграе още 1-2 мача, за да стигне евентуално до фазата на турнира на националното ниво.

Друг интересен момент е, че Ботев ще търси реванш! Само преди няколко месеца двата тима се срещнаха на четвъртфиналите на Републиканското първенство. Тогава „черно-белите“ бяха крайните победители, след победа на „Коматево“ и равенство на „Лаута“.

Дали и този път „смърфовете“ ще ликуват и ще затвърдят превъзходството си или Ботев ще си отмъсти, ще разберем в сряда след последния съдийски сигнал?

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.