Нови 5 мача от юношеския футбол ще излъчи тази седмица YouTube канала GlasTV. Всеки който желае ще може да наблюдава срещите напълно безплатно.

Програмата стартира още в сряда сутринта със среща между Ботев Пд и Спартак Пд за Купата на БФС при набор 2001. Гладиаторите елиминираха в първия кръг Локо Пд и със сигурност ще имат амбициите да поднесат още една изненада. Срещата е от 10:30 часа.

Само 15 минути след този мач на друг от терените в Коматево ще има Битка за Пловдив. Сблъсъкът между Ботев и Локомотив отново ще е за Купата на БФС, но този път при набор 2003.

Програмата на GlasTV ще продължи в събота от 11:30 часа със срещата от VI кръг на Елитната до 15 години между Ботев Пд и Ботев Вр. В 13:30 часа пък е мача между двата клуба в шампионата до 17 години, който също ще бъде излъчен на живо. Канарчетата са с пълен актив от точки (9) и ще търсят четвърта поредна победа.

Юношеският маратон на живо ще завърши в неделя, когато от 13:30 часа, пряко от Стара Загора GlasTV ще излъчи мача между Берое и Локомотив Пд. Срещата отново е от IV кръг на Елитната до 17 години. Домакините ще търсят трети успех, след като единствената им загуба е от Ботев в първия кръг, а гостите от Пловдив ще играят за първа победа в шампионата въобще, след като до момента имат 2 равенства (с Левски и Сокол) и 1 загуба (от Лудогорец).

Под статията можете да намерите видео прозореца за всичките 5 срещи и можете да насрочите Аларма, която да ви подсети малко преди началото на срещата, за да не го пропуснете!

Приятно гледане!