Берое U15  записа втора поредна победа след като спечели с 2:0 Дербито на Стара Загора срещу Верея.С успеха "зелено-белите" излязоха начело във временното класиране на Елитната група.

Попаденията бяха дело на Красимир Тодоров, който се разписа още в 14-та секунди и Метин Ферди, отбелязал през второто полувреме. След почивката тимът, воден от Радостин Александров имаше тотален контрол над събитията, но стигна само до едно попадение. Пропуски направиха Йордан Желев, Метин Ферди, Красимир Тодоров и включилия се силно в срещата Димитър Иванов.

"Мач, в който не показахме на какво сме способни, но въпреки това спечелихме. Радостно е, че имаме постоянство в резултатите си, но играта трябва да се поддържа също на високо ниво винаги.Още не сме в добра форма и тепърва имаме да подобряваме много, за да сме близо до оптималното ни моментно състояние. Гордея се с момчетата си, че въпреки всичко, успяват да държат висок стандарт и да изискват повече и повече от себе си", заяви след двубоя наставника на Берое U15 Радостин Александров.


В следващия кръг Берое приема Локомотив (Пловдив), мачът е на 23.09 от 11.00 часа на спортна база Берое.