Локомотив се изправя срещу Лудогорец в един от най-интригуващите сблъсъци на 3-ия кръг в U17. Двубоят е в неделя от 12:30ч. на изкуствения терен на „Лаута“ и ще бъде излъчен на живо само в Glas.BG.

Двата тима стартираха по доста противоположен начин шампионата. Гостите от Разград са с пълен актив след първите два кръга и ще се опитат да догонят Ботев на върха. От друга страна „смърфовете“ стартираха с впечатляващо равенство 1:1 с един от най-големите фаворити - Левски. Във втория кръг обаче пловдивчани стъпиха накриво и завършиха със същия резултат срещу Сокол (Марково). „Черно-белите“ ще бъдат пределно мотивирани да запишат първа победа от началото на сезона. Гостите от Разград са сред най-резултатните тимове от началото на шампионата, а дали това ще продължи на „Лаута“ ще можете да разберете, ако гледате мача в каналите на Glas.BG.

2 часа по-рано, от 10:30ч., ще предаваме и сблъсъка между Локомотив и Лудогорец в U15. Смърфовчетата също като барковците си от U17 са в търсене на първи успех от началото на шампионата.