Отборите на Марково и Локомотив Пловдив си поделиха по 1 точка след равество 1:1 в мач от втория кръг на Елитната до 17 години. Срещата имахте възможност да гледате на живо в GlasTV. Черно-белите стигнаха първи до гол, попадението бе дело на Лебанов, който след серия от няколко финта отправи неспасяем удар в горния ляв ъгъл на вратаря на домакините. След това обаче, вместо да затвърдят успеха си, пловдивчани инксираха попадение в собствената си врата, дело на Пулин Василев.

През първото полувреме по-активният тим бе този на Марково, който създаде и по-чистите положения. Това накара треньорът на гостите да извърши смяна в средата на терена още пред да са изтекли първите 45 минути. През второто полувреме смърфовете определено заиграха по-добре и започнаха да създават положения за гол. Преди Лебанов да открие резултата, черно-белите направиха 2 пропуска, при единият от които удариха греда.

Мачът бе изпълнен с груби нарушения и от двете страни, а докторът на мача влиза на терена над 10 пъти, за да помага на играчи, които се превиваха от болка. Нападател на Марково пък пробва да вкара гол с ръка, напомняйки на великия Диего Марадона. Освен, че опитът му се оказа неуспешен, той бе декорирани с жълт картон за действията си.

В 84-тата минута Марково изравни резултата, а голът стана причина двамата треньори Кириякос и Спасов  да се хванат за гушите, тъй като от щаба на Локомотив имаха претенции за засада при гола на Сокол! Само намесата на охранителя предотврати сбиване между тях. Последва двуминутна разправи между двамата, като те си размениха доста остри реплики. 

До края на мача преобладаваха основно нервите, както на терна, така и на трибуните.

След последния съдийски сигнал двамата треньори отново размениха реплики лице в лице.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ И ИМАШЕ ЛИ ЗАСАДА ПРИ ГОЛА НА ЛОКО ПД!