Локомотив U19 надигра с 2:1 представителния тим на Сокол (Марково) в контрола. Проверката се игра на изкуствения терен на Лаута.

Срещата започна отлично за "соколите", които откриха още в първата минута. Доскорошният сътоборник на "смърфовете" Мариян Тонев реализира за гостите след силен шут с левия крак от близка дистанция. "Черно-белите" опитаха да върнат гола бързо, но трудно стигаха до наказателното поле на противника. На няколко пъти остри центрирания търсеха Огнян Памуков и Илиян Томов в предни позиции, отбраната на Сокол обаче се справяше.

През втората част и двамата треньори направиха редица промени в съставите си. Това се отрази по-добре на Локо, които заиграха доста по-опасно, а "червените" разчитаха на контраатаки. Стоимен Тотков не беше далеч от това да изравни, но изстрелът му бе избит от стража на марковци, а впоследствие топката срещна кацна на напречната греда. Все пак малко преди края Петко Петков проби отдясно и с хубав шут реализира за 1:1. В предпоследната минута Локо направи обрата пълен. Цецо Главчев залъга противников играч, нагласи топката на левия си крак и стреля в далечния ъгъл - 2:1.