Лято е и въпреки капризите му тази година, прекарваме все повече време на открито – на планина или море, при което кожата на лицето има нужда от специална грижа. Тя обаче не се изчерпва само с ползването на подходящи слънцезащитни кремове. Ако искате да имате равномерен тен, без петна и зачервявания, можете да го постигнете бързо и ефикасно с продуктите за лице с екстракт от охлюви от серията Snail Perfection на Refan . Това са дневен и нощен крем, серум за лице и флуид-концентрат. Те са изключително подходящи за употреба след продължително излагане на слънце заради включения в състава им екстракт от охлюви, който съдържа много безценни за кожата компоненти, като алантоин, колаген и еластин, гликолова и хиалуронова киселина, протеини и витамини. Комплексното действие на тези чудодейни съставки успокоява кожните раздразнения и възпаления, стимулира регенерацията на тъканите, подобрява еластичността и хидратацията на кожата.
Доказателство за високите качества на продуктите за лице от серията Snail Perfection на Refan  са получените от тях награди в класацията Best Beauty Products на сп. ОК! Дневният крем за лице грабна първото място в категория Българска козметика през 2017 г., а серумът за лице – една година по-рано и стана отличник по красота за 2016 г. Заради големия интерес към него серумът вече се предлага в нова, двойно по-голяма Airless опаковка, удобна за дозиране и употреба.
За да се радвате на мечтаната чиста, сияйна и стегната кожа, е необходимо сутрин и вечер, след измиване на лицето, да нанесете серум за лице или флуид концентрат Snail Perfection на Refan. След това нанесете с леки масажни движения съответния крем за лице: дневен – сутрин и нощен – вечер.
Ако всеки ден изпълнявате тези лесни процедури, бързо ще заличите неблагоприятните следи, оставени по лицето от лятното слънце, ще постигнете намаляване на бръчките и придаване на обем на кожата. Тайната е не само в заимстваните от природата естествени съставки в козметичната серия Snail Perfection на Refan, но и в комбинираното използване на продуктите от серията, което осигурява 24 часова интензивна грижа за вашата кожа!

Всички продукти от серията са подходящи за употреба след продължително излагане на слънце! Всичко за тях можете да намерите ТУК>>>