Левски разби Локо Пд като гост на Лаута с 0:4 и уби мечтите на черно-белите за достигане на финал на Републиканското до 15 години. Все пак предстои реваш в София, но дори и той да се окаже протоколен, смърфовете заслужават похвали за представянето си във финалната фаза на шампионата.

Сините бяха тотален господар на терена днес и освен четирите гола, които реализираха, имаха още куп възможности за попадения. Гостите удариха и една греда.

 В другия полуфинален сблъсък ЦСКА взе предимство с 3:0 над Лудогорец преди реванша в Разград.

 

YouTube канала GlasTV ще излъчи НА ЖИВО срещата! Припомняме ви, че GlasTV  излъчва НА ЖИВО огромен брой от срещите при юношите, както и ще предава контролите на пловдивските Ботев и Локо в предсезонната им подготовка, където условията предоставят тази възможност. За да не пропуснете нито едно живо предаване трябва да се абонирате на канала ни в YouTube. За целта кликнете ТУК и натиснете бутона:

или

Като с абонирате за канала ни, че направите и вграждането на живите предавания в самите статии възможно. Така че абонирайки се за GlasTV в YouTube освен, че улеснявате себе си, помагате и на нас, за което сме ви благодарни!

Срещата можете да активирате и от видеопрозореца под тази статия, но след като натиснете „Play“ ще видите черен екран с надпис да гледате поточното предаване в платформата YouTube. Натиснете върху надписа

и ще бъдете препратени автоматично към живото предаване в YouTube. Моля, не забравяйте да се абонирате, за да можем възможно най-скоро да преодолеем заедно тази пречка. Благодарим ви!!!