Цяла София е осеяна с реклами за петото  издание на конкурса МИСТЪР СОФИЯ   , който ще се проведе на 25  април  от 20.30 ч. В клуб ПЛАНЕТ . Организаторите заложиха на провокативна фотосесия на Костадин Кръстев – Коко в която мусулестите участници са в кожени облекла и бански .

В годините този конкурс се отвърди като най – успешния мъжки форум. Победителите стават изключително популярни - снимат корици, участват в реалити формати и са безспорно едни от най – търсените модели в България . Лицензианта на конкурса, БГ МЮЗИК КЪМПАНИ, обещават запомнящо се шоу с много изненади. В журито са поканени елита на моделите в България – Наталия Гуркова , Тамара Георгиева , Нора Недкова , Катрин Вачева , Цвети Разложка , Ася Капчикова , Антония Петрова , Ирина Папазова , както и вечния сексимвол Кристина Димитрова  . Самият финал ще се излъчи по една от водещите телевизии в България. Очакват се най – успешните мъжки брандове да представят своите колекции по време на конкурса. Хост на конкурса , ще е шефката на силоконовите красавици в България – топмодела Мариана Маринова.

Компанията за парфюмерия и козметика Рефан България е осигурила подаръци за участници, жури и гости, разкриха организаторите на конкурса. Дамите ще получат комплекти от хитовата серия Refan Gold Collection, участниците ще бъдат зарадвани с новата серия за мъже Men Perfection, както и с новия Refan Intense eau de Parfum.
„Рефан България” ООД е създадена през 1991 г. Успешно се утвърждава на българ скияи международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Вече 25 години REFAN смайва с универсалност и богата продуктова гама, подходяща за изискания вкус на потребителя. Фирмата е създала стотици продукти, базирани на приро дни формули: огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на дезодоранти, тоалетнии парфюмни води; богати гама от специализирана козметика и козметика за тяло, ръчно изработени глицеринови сапуни, бутикови свещи, ароматерапевтични продукти за баня – соли, масла, плодови ексфолианти.
Екип от специалисти-иноватори следи най-новите световни тенденции и търсения в областта на парфюмерията и козметиката и няколко пъти годишно REFAN радва своите почитатели с нови парфюмни аромати и козметични серии, които да отговарят на повишените критерии на потребителите от различни социални групи и възрасти.