Пловдив пленява туристите с разнообразието от забележителности, приветливи хора и страхотна храна. Изумителната архитектура на къщите в Стария град, останките от римско време, тепетата и ароматът на гурме ястия са само част от причините да посетите Пловдив още сега.

Няма съмнение, че най-популярният ресторант сред посетителите на града е именно ресторант Smokini. Той се намира на тиха уличка на метри от центъра на Пловдив. Smokini е идеалното място за почивка след дългите разходки из Главната улица, Античния театър или Римския стадион. През топлите дни можете да се освежите с чаша хубаво вино в симпатичната малка градина на ресторанта. Тя е чудесен избор за лежерни разговори или романтична вечеря.

Уют и стил са двете думи, които описват интериора на Smokini. Обслужването е перфектно, винената листа е богата, а ястията, които ще ви поднесат със сигурност няма да забравите лесно. Кулинарията в този ресторант може да бъде определена като традиционна с лек привкус на авантюризъм. Предложенията от менюто ще ви завладеят със своето разнообразие от вкусове и подправки. Препоръчваме ви задължително да опитате патешкото магре, пилешкото филе със смокини и течно бри или филе от пъстърва с орехов крем фреш. Не пропускайте и великолепните десерти като трипъл тарт и специалната им бисквитена торта.

Smokini e най-добрият избор за ресторант в Пловдив. Атмосферата и богатото меню са любими не само на туристите, но и на всички пловдивчани. Гарантираме ви, че опитвайки веднъж страхотната кухня, ще се върнете отново. След като похапнете добре можете да се разходите из Главната улица на града, където да се полюбувате на страхотната архитектура или на множеството магазини, които биха изкушили всеки шопинг маниак.

Пловдив е чудесна дестинация за уикенда или дори за цяла седмица. Забележителностите са толкова много и толкова уникални, че няма да усети как минава времето ви. Нека не забравяме, че през 2019 година градът на под тепетата ще се превърне и в Европейска столица на културата. Тук Непрекъснато се организират интересни културни и музикални събития, които със сигурност си заслужава да посетите.

 

 

За повече информация  и резервации:

Ресторант Smokini

Адрес: ул. „Отец Паисий“ 12, 4000 Център, Пловдив

Телефон: 0999 000 996