Отминаха януарските именни дни, изпратихме и Свети Валентин, но на вратата ни чука един от най-красивите и почитани у нас празници - 8 март. Със сигурност всички ние искаме да зарадваме нашите приятелки, майки и любими жени с хубав и специален подарък. Естествено, ще потърсим най-изгодните оферти, за да изберем най-доброто, на най-добрата цена, но без компромиси в качеството.

Точно прадати тази причина изкушенията в REFAN продължават! До 8-и март REFAN ви дават възможност да направите хубав подарък или сами да се поглезите, като едновременно с това спестите пари.

Ето подробности за многото изгодни оферти, които българската компания за парфюмерия и козметика предлага:

Пакет INTENSE REFAN GOLD
Парфюм Intense Gold + душ гел Gold + торбичка

ВЗЕМЕТЕ ДВАТА ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 25,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 7 лева.


ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Парфюм Intense Gold 100 мл - 25,00 лв
2. Душ гел Gold 250 мл - 7,00 лв.
+ Торбичка

ВАЛИДНО САМО ЗА: 
ДАМСКИ АРОМАТИ №126 и №192
МЪЖКИ АРОМАТИ №219 и №407

Ако сред голямото парфюмерийно  изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите емблематични парфюми REFAN INTENSE GOLD. Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава луксозна визия и ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък. По-големият обем на флакона позволява да го използвате  по-дълго и щедро, без да пестите.

Душ гелът GOLD дава възможност уханието от любимия парфюм да стане по- богато, плътно и непроменено.
 
------------------------------------------

Пакет REFAN GOLD
Парфюм дамски + Парфюм мъжки + Душ гел дамски + Душ гел мъжки + Лосион за тяло дамски + Торбичка

ВЗЕМЕТЕ ПЕТТЕ  ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА : 40 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 14 лева.


ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Парфюм Refan Gold 100 мл дамски - 16,00 лв
2. Парфюм Refan Gold 100 мл мъжки - 16,00 лв
3. Лосион за тяло Refan Gold 250 мл дамски - 8,00 лв.
4. Душ гел Refan Gold 250 мл дамски - 7,00 лв.
5. Душ гел Refan Gold 250 мл мъжки - 
7,00 лв.
+ Торбичка

ПРЕДЛАГАНИТЕ ПАКЕТИ СА В ТРИ КОМБИНАЦИИ ОТ АРОМАТИ: 
1.
ДАМСКИ № 192 + МЪЖКИ № 211,  
2. 
ДАМСКИ № 126 + МЪЖКИ № 219,
3. ДАМСКИ № 187 + МЪЖКИ № 407
 
-------------------------------------------------

 

Пакет Хималайско Годжи бери
Дневен крем за лице + лосион за ръце

ВЗЕМЕТЕ ДВАТА ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 8,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 5 лева.

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Дневен крем за лице 30 мл - 8,00 лв
Защитен крем за лице, подходящ за ежедневна грижа през деня. Екстракт от хималайско годжи бери регенерира кожата, подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки. Масло от ший, богато на незаменимите за кожата витамини A, E и мастни киселини, омекотява и хидратира. В резултат кожата е отново гладка и еластична.
2. Лосион за ръце 75 мл - 5,00 лв.
Омекотяващ лосион за ръце, подходящ за ежедневна употреба. Леката консистенция се топи, без да оставя мазни следи. Екстракт от хималайско годжи бери регенерира кожата, подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки. В резултат кожата е отново гладка и еластична.

Плодовете на билката Himalayan Goji се използват от традиционната китайска медицина повече от 2000 години, като най-мощното природно средство срещу стареене на кожата. Ежедневна употреба на продуктите Himalayan Goji подобряват клетъчния метаболизъм и ускоряват растежа на нови клетки, които правят кожата по-мека и еластична.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Йогурт и Бъз
Крем за лице + крем за ръце

ВЗЕМЕТЕ ДВАТА ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 10,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 5 лева.


ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:


1. Крем за лице 30 мл - 10,00 лв
Лек, немазен крем, за видимо по-сияйна кожа. Възстановява комфорта , хидратира кожата в дълбочина и създава усещане за копринена мекота. Екстракт от плодовете на бъз и йогурт регенерират кожата, действат антиоксидантно и противовъзпалително.

2. Крем за ръце 75 мл - 5,00 лв.
Лек, немазен крем, за видимо по- красиви ръце. Екстракт от плодовете на бъз и йогурт регенерират кожата,  действат антиоксидантно и противовъзпалително. Употреба: нанесете върху измитите и подсушени ръце и масажирайте до пълното му попиване.

Продуктите са обогатени с:
- екстракт от плодовете на бъз, който има хидратиращо и антиоксидантно действие, намалява възпалението и успокоява раздразнената кожа,
- концентрат от кисело мляко, той овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Йогурт и Роза
Нощен крем за лице + крем за ръце

ВЗЕМЕТЕ ДВАТА ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 12,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 5 лева.


ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:

1. Нощен крем за лице 30 мл - 12,00 лв
Незаменима грижа при възпалена и раздразнена кожа, особено за след излагане на слънце и след солариум. Обогатен с розов конкрет, розово масло, розова вода и концентрат от кисело мляко, които ефективно успокояват кожата. Розовата вода регулира водо- солевата обмяна и хидратира. Розовият конкрет омекотява кожата и намалява раздразненията, а концентратът от кисело мляко  и розовото масло регенерират зачервените участъци. Не съдържа парфюмна композиция. Не съдържа парабени.

2. Крем за ръце 75 мл - 5,00 лв.
Омекотява кожата на ръцете и я предпазва от възпаления. Концентрат от кисело мляко, розово масло и розова вода от Rosa Damascenа регенерират кожата и я хидратират.

Козметиката от серия Йогурт и розово масло съчетава най- известните в цял свят български продукти– киселото мляко и маслодайната роза, така че да се засили благотворното им влияние върху човешкия организъм.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Маслина
Шампоан + Мицеларна вода + Пилинг сапун-гъба

ВЗЕМЕТЕ ТРИТЕ ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 11,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 3 лева.

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:

1. Шампоан 250 мл - 7,00 лв

Шампоан ‘’маслина’’ срещу стареене за тънка и крехка коса с ув защита на цвета. Съдържа маслиново масло и маслинов екстракт, които възстановяват здравия вид,структурата и жизнеността на косъма, като го уплътняват и удебеляват. Ув филтър предпазва косата от слънчевата радиация и механичния и химичен стрес. Редовната употреба има благоприятен ефект върху поддържането на здрави корени и еластична и блестяща коса.
 
2. Мицеларна вода 250 мл - 4,00 лв.
Съдържа масло от маслина и екстракт от сапунена ядка. Почиства в дълбочина, без да е необходимо изплакване. Изключително толерантна формула, щадяща кожата, безпощадна към замърсяванията и грима, включително и водоустойчив. Масло от маслина и екстракт от сапунена ядка хидратират, освежават и омекотяват.
 
3. Пилинг сапун-гъба 75 гр - 3,00 лв.
Пилинг сапун гъба "Маслина "- съчетание на глицеринов сапун с пилинг гъба - нежен масаж за вашата кожа, премахва мъртвите клетки. С маслиново масло, което възстановява кожата на клетъчно ниво.
 
Продуктите са с хидратиращ, подмладяваш и регенериращ ефект, богати на антиоксиданти, които стимулират възстановяването на кожата и предпазват от вредното въздействие на околната среда.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Snail Perfection
Дневен крем за лице + Нощен крем за лице + Флуид концентрат

ВЗЕМЕТЕ ТРИТЕ ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 20,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 12 лева.

 

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Дневен крем за лице 30 мл - 10,00 лв
Лек дневен крем, който защитава кожата от вредното въздействие на УВ-А и УВ-В лъчите. Екстракт от охлюви стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.


2. Нощен крем за лице 30 мл - 10,00 лв.
Осигурява активна грижа за кожата през нощта. Екстракт от охлюви стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.Витамини А и Е се грижат за сияйния вид и подпомагат борбата с бръчките.


3. Флуид-концентрат 10 мл - 12,00 лв.
Флуид - концентрат, подходящ за активно третиране на застаряваща, повехнала и проблемна кожа. Екстракт от охлюви стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.
Начин на употреба: Нанесете върху проблемните зони за по-интензивен ефект. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с други продукти.


Козметиката с екстракт от охлюви на REFAN e ефикасно средство за борба със стареенето благодарение на екстракта от охлюви. Това природно средство   съдържа ценни компоненти, които  активират кожата и възвръщат младежкия й вид.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Vitamin C
Дневен крем за лице + Нощен крем за лице + Избелващ серум за лице

ВЗЕМЕТЕ ТРИТЕ ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 22,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 10 лева.


 

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Дневен крем за лице 30 мл - 10,00 лв

МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ, КОЙТО НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ!
Антиоксидантен дневен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава светъл и сияен външен вид. Обогатен с витамин С, който стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес на кожата, предизвикан от факторите на околната среда.

2. Нощен крем за лице 30 мл - 12,00 лв.
Антиоксидантен нощен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава светъл и сияен външен вид. Обогатен с витамин С, който стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес на кожата, предизвикан от факторите на околната среда. Сквалан от маслина подхранва кожата през нощта и подобрява нейната еластичност.

3. Избелващ серум за лице 10 мл - 10,00 лв.

Концентриран, но лесен за усвояване от кожата витамин C, който видимо изсветлява тена, включително и появилите се пигментни петна. Стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и намалява оксидативния стрес, предизвикан от факторите на околната среда. Сквалан от маслина омекотява кожата и подобрява нейната еластичност.


Витамин С е мощен антиоксидант, свързващ свободните радикали, които се образуват под въздействието на околната среда и в резултат на физиологичните процеси в организма. Притежава уникални защитни свойства. Активно подтиска изработването на меланин, като по този начин намалява образуването на пигментни петна и лунички. Прекрасно избелва кожата.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пакет Hyaluronic acid
Дневен крем за лице + Нощен крем за лице + Парфюмен спрей за тяло /дамски/ + Парфюмен спрей за тяло /мъжки/

ВЗЕМЕТЕ ЧЕТИРИТЕ ПРОДУКТА ЗАЕДНО ЗА 22,00 лв.
СПЕСТЯВАТЕ 8 лева.

 


ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:
1. Дневен крем за лице 30 мл - 10,00 лв

Хидратиращ крем за лице, подходящ за ежедневна грижа през деня. Комбинацията от хиалуронова киселина и колаген омекотяват и изглаждат фините линии и бръчици.  В резултат кожата е отново гладка и еластична.

2. Нощен крем за лице 30 мл - 12,00 лв.

Хидратиращ крем за лице, подходящ за активна грижа през нощта. Комбинацията от хиалуронова киселина и колаген омекотяват и изглаждат фините линии и бръчици. Органично масло от арган подхранва кожата в дълбочина и подпомага борбата със стареенето. В резултат кожата е отново гладка и еластична.

3. Парфюмен спрей за тяло /дамски аромат/ 150 мл - 4,00 лв.

4. Парфюмен спрей за тяло /мъжки аромат/ 150 мл - 4,00 лв.


Комбинацията между хиалуронова киселина и колаген в серия  Хиалуронова киселина на REFAN подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур.  Дневният и нощният крем за лице са с нежна и деликатна текстура, която се абсорбира бързо и лесно и дълбоко хидратира кожата.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Можете да се възползвате от изгодните предложения на Любимата марка на българския потребител за 2017 г. до 8-и март в най-близкия до вас магазин REFAN или да ги закупите онлайн.