Във всеки един квартал има по един ресторант, който е като втори дом на живущите там. В Пловдив има няколко такива заведение, а едно от тях е ресторант Исперих в квартал Смирненски. Скрит в междублоковото пространство, комбинирал вкусната храна и домашния уют, този ресторант ни очарова. Сядаме на раздумка с дъщерята на собственика. Управителката споделя: "Искаме да сме удобният ресторант. При нас може да влезеш и по неглиже, да седнеш, да хапнеш, да пийнеш и да се прибереш. Предпочитано място сме за приятелски срещи, семейства, но и сам да дойдеш, няма да ти е скучно. В нашия ресторант винаги ще откриеш приятели."

Въпреки, че е не е сред топ баровските ресторанти по тепетата, Исперих разполага и с голяма ВИП-зала. Често там могат да се срещнат доста известни пловдивчани, дошли, за да се насладят на качествената и натурална храна.

Ако обобщим: По-добрата кухня, по-доброто обслужване, най-добрите цени! Едно място, в което вашите желания се сбъдват! Заведението разполага с три зали : 2 по 60 места и 1 -20 места, подходящо е за организиране на тържества (кръщенки, банкети,сватби и всякакъв тип лични празници). За да задоволи предпочитанията на различните клиенти,ресторантът има богато меню,което съдържа: традиционна българска кухня, морски изкушения, ястия от всякакъв вид месо, пици и домашно приготвените десерти са още една приятна изненада за посетителите. Всеки ден в Исперих поддържат обедно меню, което ще Ви подлъже да нарушите и най-строго пазената диета! Разполагат и с паркинг.

"Заповядайте, гостоприемство не ни липсва, затова и нашето мото е: АКО ВИ ИЗГОНЯТ ОТ ВАС - ЕЛАТЕ ПРИ НАС!", споделят от там.